Diumenge, 28 d'abril de 2024
incendis

Un incendi crema 3.600 metres quadrats de vegetació a Tremp

Aquest és el segon incident amb foc en només tres dies dins o a prop del camp de futbol Pedrasanta

Jordi Ubach Llorens 3 d'octubre de 2018 a les 09:03
Els Bombers treballant en l’extinció de les flames | Cedida
Els Bombers de la Generalitat van extingir ahir a la nit un incendi de vegetació en un barranc molt proper al camp de futbol Pedrasanta de Tremp. Tres dotacions de Bombers es van desplaçar fins el lloc dels fets a les 21:31 hores, hora de l’avís, per intentar apagar les flames, que amenaçaven una línia elèctrica i les instal·lacions esportives.

El foc, que ha cremat uns 3.600 metres quadrats de vegetació, es va donar per controlat en menys d’una hora i a les 23:18 hores ja es va donar per extingit. Segons han assenyalat els Bombers, el foc es va produir en una zona de vegetació molt espesa. Es desconeixen, per ara, les causes de l’incendi.

Dos focs en tres dies

Aquest és el segon incident amb foc en només tres dies dins o prop del camp de futbol de Tremp. La instal·lació municipal, que actualment es troba en ple procés de remodelació, va patir un incendi el passat dissabte a la nit, quan uns desconeguts van calar foc en un sac d’un material de cautxú que es llença a la gespa artificial per mantenir les fibres verticals. Es desconeix, per ara, si els dos incendis estan relacionats.
 

Els Bombers treballant en l’extinció de les flames. Foto: Cedida

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació