Dijous, 25 d'abril de 2024
Duatló

La «DuaTTremp» arriba a la seva segona edició amb novetats

El recorregut, de 29 quilòmetres combinats entre la bici de muntanya i corrent, es podrà completar per parelles

Redacció 27 de setembre de 2018 a les 11:11
Un participant de la DuaTTremp de l’any passat | Llibert Cases
La Unió Ciclista Tremp ja ho té pràcticament tot preparat per la celebració, aquest dissabte, de la 2a DuaTTremp. Aquesta duatló de muntanya de recent creació consisteix en recórrer cinc quilòmetres corrent, 21 en bicicleta i uns altres tres a peu. La principal novetat d’enguany és que la prova no només es podrà fer de manera individual, sinó que es podrà participar per parelles en format relleus.

La prova, que es desenvolupa entre els termes municipals de Tremp i Talarn, no és competitiva i té com a objectiu crear nous reptes als participants i oferir-los una experiència que combini esport i natura. El recorregut, com l’any passat, s'ha programat en tres trams. Els cinc primers quilòmetres es faran corrent i transcorreran pel barranc de Riucós i el Juncar. Tot seguit, els participants pujaran a les bicicletes per encarar un tram de 21 quilòmetres que passarà pel Pou de Gel i Tendrui. La prova finalitzarà amb uns altres tres quilòmetres corrent passant pel barranc del Juncar i el camí de La Verneda. 

Tot i que la prova no és competitiva, hi haurà un reconeixement per al participant més jove, al de “més experiència acumulada", al grup més nombrós i al grup que vingui de més lluny. La Unió Ciclista Tremp espera amb aquesta segona edició que la proposta es pugui consolidar com un esdeveniment anual per tractar-se d'una modalitat que no està representada en les proves que ja se celebren al territori. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació