Dissabte, 27 d'abril de 2024
anglès

​L'EOI de Tremp manté l'oferta dels cursos d'anglès

Ensenyament ha rectificat després de les pressions rebudes des del territori al conèixer que volien eliminar-ne

Redacció 21 de setembre de 2018 a les 09:42
Imatge d’arxiu d’una classe de l’EOI de Tremp | EOI
L’Escola Oficial d'Idiomes de Tremp mantindrà els cursos que oferia l'any passat i incorporarà el C1 d'anglès. Aquesta notícia s’ha rebut amb satisfacció des del territori donat que Ensenyament havia suprimit el 3r curs al mes de juny. La regidora d'Educació de l’Ajuntament de Tremp, Maria Pilar Cases, ha explicat que no es podien permetre la supressió d’un curs ja que suposaria el punt d’inflexió pel tancament de l’escola.

A Tremp l’escola impartirà 3r, 4t i 5è i C1. La de Tremp és una aula de l'escola desplaçada a una altra població del territori per tal que la formació en idiomes arribi a la població d'altres nuclis amb la garantia que ofereix un ensenyament públic de qualitat.

La matriculació dels alumnes admesos per sorteig es podrà formalitzar telemàticament fins divendres, mentre que els dies 26 i 27 serà el torn dels inscrits en llista d'espera. L'ampliació de cursos al Centre Públic Delegat de l'EOI a Tremp s'afegeix a altres novetats com la incorporació del francès al Centre Públic Delegat de Balaguer i de l'anglès al Centre Públic Delegat de les Borges Blanques.

L'EOI ofereix enguany 3.000 places repartides entre els centres de Balaguer, les Borges Blanques, Lleida, Tremp i Vielha. Actualment en els centres lleidatans s'imparteixen classes d'alemany, anglès, àrab, català, espanyol, francès, italià i rus.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació