La
cerveseria Ctretze Pirineus, de la Pobla de Segur, i el
restaurant Nabiu, d'Isavarre (Alt Àneu), són els dos establiments gastronòmics pallaresos premiats en aquesta nova edició dels
Soletes Guia Repsol. Amb aquests guardons ja són
més de 14 restaurants pallaresos que han rebut aquest distintiu, com
Casa Montoliu de Tremp,
El Tatanka de la Pobla de Segur i
Lo Paller del Coc de Surp.
"Què més es pot demanar durant les vacances que una guingueta o terrassa on es menja bé, a bon preu i súper a gust" Amb aquest lema, la Guia Repsol ha presentat la nova edició dels seus guardons Soletes, que
reconeixen locals amb encant, bona cuina i un ambient agradable. En aquesta dotzena edició, s’han repartit més de 260 Soletes arreu de l’estat espanyol i, concretament, 24 a Catalunya.
La
Ctretze Pirineus ha estat reconeguda pel seu compromís amb la
cervesa artesana de qualitat i l’ambient distès que ofereix als visitants a la Pobla de Segur. El
Nabiu, per la seva banda, destaca per una
cuina tradicional amb tocs d'avantguarda i sobretot de
proximitat, arrelada al territori pallarès i servida en un entorn natural excepcional, al Pallars Sobirà.
Aquesta és la
12a edició dels Soletes de la Guia Repsol, un distintiu jove però molt valorat, que ja ha premiat gairebé 5.000 establiments entre cafeteries, bars, restaurants i terrasses. Només a
Catalunya, més de 490 locals llueixen ja l’adhesiu groc que identifica aquest reconeixement.
La Guia Repsol,
fundada l’any 1979, s’ha consolidat com un
referent en la promoció del turisme i la
gastronomia espanyola. Amb un equip d’experts repartits per tot el territori, aposta per descobrir i fer valdre projectes amb ànima, sostenibles i amb una proposta gastronòmica atractiva i propera.
Altres notícies que et poden interessar
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hi