Diumenge, 12 de maig de 2024

Azucena Ruiz Gallego - Articles d'opinió

Va néixer a Jaca (Osca). La seva família es va traslladar a València, on va passar la seva adolescència i una bona part de la joventut. A València va cursar la llicenciatura en Ciències Químiques i posteriorment el CAP que li permetria treballar a Educació. Va començar a treballar a l'Institut de Tremp l’any 1989, on ha exercit fins l’any 2020, compaginant la docència amb tasques d’organització dins l’equip directiu. Es mostra encantada de pertànyer al Pallars!

13/03/2024
«Potser ens haurem d’emmirallar en els pagesos i fer una singular Revolta Pallaresa per reclamar els mitjans que ens calen per al progrés de les nostres comarques»
05/02/2024
«Quan pensem en el futur que volem, hem de tenir ulls per veure, orelles per escoltar i una calculadora a la mà. Però, sobretot, informació i memòria»
29/12/2023
«Els nens, al llarg de la seva vida, hauran d’enfrontar-se a reptes i inconvenients; aprendre a enfocar els seus esforços per superar-los i saber que el millor exemple és, sempre, el de les persones que tenen més a prop»
30/11/2023
«Un lloc del qual en coneixes la seva història i les seves tradicions et transmet la necessitat de tenir-ne cura, i això et fa sentir part del poble»
Pàgina 1 de 1