Divendres, 26 d'abril de 2024

Alba Alegret Escales - Articles d'opinió

Poblatana i pallaresa nascuda el 1990. Llicenciada en Periodisme per la UAB i cursant el Grau de Llengua i Literatura Catalana a la UOC. Professora de llengua a Secundària, a la pública i al Pirineu. Periodista a les estones lliures i comentarista de naixement. Membre del Col·lectiu Feminista del Pallars Jussà i sempre vinculada a l’escoltisme, especialment als Escoltes de la pobla de Segur, i al moviment associatiu de la Pobla. A Twitter: @albaalegret5

08/06/2023
«Tots aquests partits que han incorporat persones amb NIE sabent que la Junta Electoral els exclouria, ho han fet només per fer-se autobombo o hi faran alguna cosa?»
29/03/2023
«Per fer canvis profunds cal trencar les caixes del gènere, però mentre hi arribem, pel camí podem posar en pràctica un sarpat de coses que poden ajudar-nos a fer el canvi»
30/01/2023
«Quan ens volem promocionar no creiem que la nostra variant dialectal sigui prou bona per representar-nos i ni tant sols tenim en compte que si nosaltres no vetllem per ser altaveu no ho farà ningú més»
23/11/2022
«Potser començaria a ser hora que les administracions locals i comarcals, en comptes d’invertir tant en turisme, comencessin a dedicar esforços a fer polítiques d’habitatge»
Pàgina 1 de 1