Dilluns, 29 d'abril de 2024

Lola Abelló Planas - Articles d'opinió

Nascuda a Barcelona (1949) i trempolina d’adopció. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació, comença el doctorat en Lingüística i Comunicació i dedica tota la vida a l’Educació en diverses vessants: escola, recerca, televisió, ràdio i mestra a l’Escola Valldeflors fins a la jubilació. Implicada en el voluntariat des de l’AMPA de la seva filla a la presidència estatal, la CEAPA. Ara en l’Associació de Dones Rosa d’Abril i col·labora amb el Centre de Recursos i l'IEI. Ha estat regidora de l’Ajuntament de Tremp per Compromís per Tremp i actualment Secretària d’Educació, Universitats, Ciència i I+D+I del PSC Comarques de Lleida, Pirineu i Aran.

09/03/2023
«La família està perdent el seu caràcter d’institució responsable de transmissió de pautes, valors i visions del món, per transformar-se en un àmbit d’intercanvi, de discussió i de negociació constant»
08/02/2023
«Hem decidit celebrar Santa Àgueda al febrer, el Dia Internacional de la Dona al març, i seguirem buscant reivindicacions i santes com a pretext per reunir-nos i visibilitzar-nos»
10/01/2023
«No tot és perfecte en la societat de l’abundància, el ritme frenètic no deixa espai per trobar-se amb un mateix i la pressió ens porta a buscar l’evasió pels mitjans que sigui»
06/12/2022
«Qui decideix el meu moment? La nostra generació no és igual que la de fa uns anys i no acceptem que generacions més joves ens organitzin la vida»
09/11/2022
«Quantes dones han sostingut la vida quotidiana ja sigui en la llar, aixecant la porta de la botiga, remenant per l’hort, a l’escola i educant fills i nets, amb una feina callada però tossuda»
03/10/2022
«Un petit gest com obrir un interruptor per donar la llum a casa, pot repercutir al medi ambient i la sostenibilitat. Siguem responsables!»
Pàgina 2 de 2