Núria Sauquillo Guerra - Articles d'opinió

Manresana de naixement (1981) i pallaresa d’adopció. Llicenciada en Ciències Ambientals per la Universitat de Girona. Fa 16 anys que arriba al Pallars i s’estableix en un poblet de la Vall Fosca que va estar 30 anys deshabitat i sense serveis, com a conseqüència de l’èxode rural. Mare, emprenedora, activista, cupaire i tres voltes rebel. A Instagram: @nuriaenvall

29/04/2022
«Ha arribat l’hora que les pirinenques siguem capaces de transformar l’engany dels Jocs Olímpics d’Hivern en una oportunitat pel Pirineu i la seva gent»
25/03/2022
«Cal entendre la caça com una activitat que, majoritàriament, es practica als territoris rurals, vinculada a la població local i capaç de contribuir al seu desenvolupament econòmic»
23/02/2022
«El sistema capitalista necessita expandir-se tant per sobreviure que, fins i tot, és capaç de mercantilitzar els serveis públics per rendibilitzar beneficis»
19/01/2022
«Ningú sap com es preveuen unes olimpíades que s’estan venent amb absoluta opacitat: avui ni veïnes, ni alcaldes, ni electes del Pirineu en coneixen el projecte»
22/12/2021
«No podem deixar el canvi en mans de la classe política, cal que nosaltres siguem part activa per recuperar la plena sobirania energètica»
Pàgina 1 de 1