1 de 10

Pep Martí i Vallverdú - Articles d'opinió

Periodista i llicenciat en Història Contemporània (UAB). Redactor de Política a NacióDigital. Soc autor de dues biografies: una d’Antonio Maura (Ediciones B) i una de Josep Tarradellas (Fundació Irla). M'agrada implicar-me en el nostre teixit associatiu. He estat membre de les juntes directives d'Amics de la Unesco de Barcelona i de l'Ateneu Barcelonès. Ubicat en l'esquerra però crec que molt poc progre. A Twitter: @PepMartiVall.

26/09/2023
«Faria bé el sobiranisme de concordar propostes unitàries, i aquí la institució de la presidència de la Generalitat no hauria de ser bandejada»
18/09/2023
«La batalla pel català al Congrés és de fons i gira entorn de fins a quin punt els sectors més conservadors de l'Estat són capaços d'entomar una altra fesomia d'Espanya»
12/09/2023
«La dreta ha decidit continuar fent bandera d'una idea d'Espanya que, per subsistir, necessita sempre tenir presoners polítics»
04/09/2023
«En aquest posicionament de l'equip de Santacreu de no voler interlocutar amb l'adversari d'Eines de País hi batega un menysteniment de classe molt visible»
28/08/2023
«Un contacte forçat en què la distància de poder és evident, com es dona entre Hermoso i Rubiales, no es pot justificar argumentant que no va ser explícitament impedit»
31/07/2023
«El context dibuixat per les eleccions espanyoles permet paradoxalment a l'independentisme disposar d'un full de ruta realista i d'una clau que, això sí, no obrirà totes les portes»
26/07/2023
«Cap líder conservador és capaç de desempallegar-se de la idea d'una Espanya incompatible amb els nacionalismes perifèrics i les heterodòxies»
17/07/2023
«Passi el que passi a les urnes, tothom haurà de revisar els seus guions, començant per l'independentisme i l'esquerra de l'esquerra, perquè han abusat de la retòrica»
10/07/2023
«Aquest Estat, tantes vegades d'esquena als corrents moderns, va ser ràpid a l'hora d'aprendre de les experiències feixistes»
04/07/2023
«Els conservadors hispànics es troben còmodes en les batalles culturals i, de totes elles, la més saborosa continua sent la concepció unitarista d'Espanya»
Pàgina 1 de 23