Dimecres, 23 d'octubre de 2024

cuiners

19/10/2024
Miquel Madrigal, cuiner pallarès i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
Miquel Madrigal, cuiner pallarès i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars | Jordi Ubach
per Tomàs Garcia Espot
Conversem amb el cuiner pallarès i cap de Departament i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
08/03/2023
Barbosa (segon per l'esquerra) durant l'entrega de premis celebrada a l’Escola d’Hoteleria i Turisme
Barbosa (segon per l'esquerra) durant l'entrega de premis celebrada a l’Escola d’Hoteleria i Turisme | Cedida
L'alumne guardonat, Gerard Barbosa, ha estat reconegut pel millor treball de cuina a la 32a edició del certamen
18/10/2022
Una demostració de cuina d'un plat a base de carn de corder
Una demostració de cuina d'un plat a base de carn de corder | ACN
Tremp ha reunit aquest dilluns professionals de la gastronomia i estudiants de cuina per reivindicar el valor d'aquest producte
27/04/2022
El cuiner Jaume Mora amb dos plats elaborats amb xicoies
El cuiner Jaume Mora amb dos plats elaborats amb xicoies | ACN
Algunes cartes de restaurants pallaresos les incorporen per donar a conèixer aquest producte
Pàgina 1 de 1