Divendres, 26 d'abril de 2024
trànsit

Mor una dona de 47 anys en un accident de moto a l’N-260 a Soriguera

Era l’acompanyant i ha perdut la vida després que el conductor hagi xocat contra la tanca protectora després de sortir de la via

Redacció 9 de setembre de 2018 a les 13:53
El Servei Català de Trànsit ha informat que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari mortal a l’N-260 al punt quilomètric 261 al terme municipal de Soriguera. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 11:34 hores quan, per causes que encara s'estan investigant, una motocicleta ha xocat contra la tanca protectora de la via.

Com a conseqüència de la topada, l’acompanyant del vehicle de dues rodes ha mort, una dona de 47 anys, F.C.S., veïna de Vilanova i la Geltrú. Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter  del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació