Dilluns, 29 d'abril de 2024
Biblioteca

Més de 70 infants de Tremp participen en la cursa lectora «S’ha escrit un crim»

L'objectiu de la cursa de lectura és incentivar els nens i nenes a llegir per plaer durant el temps de vacances

Redacció 6 de setembre de 2018 a les 12:22
La cursa lectora ha acabat amb un sorteig entre tots els lectors | Biblioteca
Més de 70 nens i nenes han participat en la cursa de lectura de l'estiu de la Biblioteca Pública Maria Barbal, de Tremp, i han llegit nou llibres adequats a la seva edat dins de la selecció proposada en el marc dels llibres de crims i misteris de l'exposició S'ha escrit un crim, del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil.

Després de llegir els llibres cada participant ha hagut de respondre correctament les preguntes que es feien a la biblioteca relacionades amb la lectura. A més, com a novetat, s'han complementat amb tres reptes que han permès als lectors realitzar unes petites proves en altres equipaments de la població, com el Parc de Bombers, el Casal Pare Manyanet i l'oficina d'objectes perduts de l'Ajuntament. Al finalitzar les nou lectures, tots els participants han obtingut un diploma de reconeixement.

La cursa va finalitzar el dia 17 d'agost amb el sorteig de premis entre tots aquells que han aconseguit arribar a la meta. Els premis eren diferents productes o experiències culturals i recreatives o bé experiències que entitats, institucions i empreses pallareses han aportat per col·laborar amb el projecte.

L'objectiu de la cursa de lectura és incentivar els nens i nenes a llegir per plaer durant el temps de vacances. L’exposició S'ha escrit un crim estava basada en el món dels misteris, crims i investigació a partir dels llibres infantils i juvenils. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació