Dissabte, 20 d'abril de 2024
erc

Proposen una consulta per canviar el nom del passeig Josep Borrell de la Pobla

El grup municipal d'ERC planteja mantenir el nom actual o canviar-lo per 1 d’octubre, Mossèn Rafel o Oriol Junqueras

Jordi Ubach Llorens 3 de setembre de 2018 a les 10:31
Aquest estiu han aparegut a la població diverses iniciatives ciutadanes | Blai Aubarell
El grup municipal d’Esquerra Republicana a la Pobla de Segur ha entrat una moció a l’Ajuntament en la que proposa realitzar una consulta ciutadana per decidir la possibilitat de canviar el nom del passeig Josep Borrell i Fontelles. El partit planteja mantenir el nom actual o canviar-lo per 1 d’octubre, Mossèn Rafel, Oriol Junqueras o qualsevol altra proposta que es dictamini en la propera sessió plenària.

Els republicans creuen que han de ser “els poblatans i les poblatanes” els qui decideixin aquesta qüestió, ja que, segons asseguren, en els darrers dies alguns veïns han mostrat el seu rebuig per tenir un passeig amb el nom de l’actual ministre d’Assumptes Exteriors del govern espanyol, fill de la Pobla de Segur. No obstant això, ERC admet que també hi ha veïns que han mostrat el seu interès en mantenir el nom del passeig. 

La moció es debatrà en el proper ple municipal, que tindrà lloc el divendres vinent, 7 de setembre. ERC governa amb majoria absoluta a la Pobla de Segur amb 6 regidors i Lluís Bellera com alcalde. El Partit Socialista, de la seva banda, compta amb un únic regidor al consistori.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació