Diumenge, 5 de maig de 2024
socis

Sorteig setembre: lot d’articles de la botiga de regals GIFT!

Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 de setembre | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!

Redacció 31 d'agost de 2018 a les 13:32
Amb l’estiu gairebé arribant al seu final, tornen els sortejos mensuals per a socis i sòcies de Pallars Digital. Aquest mes de setembre els associats participaran en el sorteig d'un lot d'articles gentilesa de GIFT, la botiga de regals del Pallars, situada a la rambla Doctor Pearson nº8 de Tremp.

Entraran en el sorteig tots aquells socis que s'hagin registrat abans del dia 10 de setembre. Serà el dimecres dia 12 quan sortejarem el lot d’articles de GIFT. El guanyador tindrà, a més, l’oportunitat d'escollir entre les dos opcions que la botiga ha preparat exclusivament per a vosaltres i que us mostrem a continuació. Molta sort!

Lot 1
 

Format per una bossa de mà Ètnic i anell color turquesa i lila. Foto: GIFT


Lot 2
 

Format per un quadre per guardar els taps del vi i uns posavasos. Foto: GIFT

 
GIFT, la botiga de regals de referència

Inaugurada l’any 2014, GIFT s’ha convertit en poc temps en la botiga de regals de referència, no només a Tremp, sinó arreu del Pallars. La varietat de productes que s'hi pot trobar, així com la seva qualitat i bon gust, han fet de GIFT la primera opció per fer un detall als teus éssers més estimats. 

A partir d’aquest mes de setembre a GIFT hi trobaràs articles pensats per regalar durant la campanya d’hivern i les festes de Nadal. La botiga ja està rebent novetats de cara a aquestes dates tan assenyalades. Vine i descobreix-les!

Col·labora amb el diari

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de rebre un butlletí quinzenal i de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació