Divendres, 19 d'abril de 2024
denúncia

Denuncien la col·locació de galetes amb verí en un solar privat de Sort

El terreny és molt freqüentat per animals de companyia, majoritàriament gossos, que hi van a fer les seves necessitats | L’Ajuntament de Sort, que ja ha procedit a retirar les galetes, ha denunciat aquesta acció als Mossos d’Esquadra

Jordi Ubach Llorens 29 d'agost de 2018 a les 10:18
Imatge d’una galeta amb verí trobada al solar | Kiko Peris
L’Ajuntament de Sort ha denunciat davant els Mossos d’Esquadra la col·locació de galetes amb verí en un solar privat ubicat dins el nucli urbà de la població. Segons alguns veïns de la zona consultats per Pallars Digital, el solar, que està situat concretament al carrer Estanys de Pallars -al costat de Can Josep- i que no està tancat, és molt freqüentat per gossos que hi van a fer les seves necessitats.

Ara el que s’ha localitzat a l’interior d’aquest terreny privat són galetes col·locades estratègicament damunt d’una substància blanca, suposadament verí. El crit d’alerta el va donar una veïna de la població que es va trobar amb les galetes mentre passejava el seu gos i que va avisar un altre veí, que es va encarregar de fer-ho públic mitjançant el seu perfil de Twitter.
 
Davant aquest avís i després que el veí es personés a l’Ajuntament de Sort per denunciar aquesta situació, el consistori va procedir a recollir mostres de les galetes i la substància verinosa, ho va retirar i va efectuar la pertinent denuncia als Mossos d’Esquadra, que han iniciat una investigació per intentar esclarir els fets.
   

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació