Dissabte, 20 d'abril de 2024
acampada il·legal

Els Agents Rurals denuncien una acampada dins el parc d'Aigüestortes

Els campistes havien fet foc sense autorització i s’havien banyat en un estanc on no està permès | Denunciat també un conductor d’un vehicle per fer una conducció camp a través a la vall de Tor

Redacció 27 d'agost de 2018 a les 12:10
Els Agents Rurals mentre efectuaven la denuncia als campistes | Agents Rurals
Els Agents Rurals van denunciar divendres un grup de persones que havien acampat il·legalment dins el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. A més, els excursionistes havien fet foc sense autorització i s'havien banyat en un estany on està prohibit. Els agents es van trobar la tenda a la vall de Colieto, a l'Alta Ribagorça. 

El cos mediambiental de la Generalitat recorda que per acampar en un espai natural cal un permís del propietari del terreny i que l'ajuntament no hagi prohibit aquesta pràctica. En cas de voler acampar en un espai protegit, és necessari una autorització de l'òrgan gestor. Al Parc Nacional d'Aigüestortes, però, l'acampada està prohibida. 

També divendres passat, els Agents Rurals van denunciar el conductor d'un vehicle per fer una conducció camp a través a la vall de Tor, dins del Parc Natural de l'Alt Pirineu i a la Reserva de Caça de l'Alt Pallars. Aquesta és una pràctica il·legal i sancionable amb una multa de més de 300 euros.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació