Dijous, 25 d'abril de 2024
literatura

Cap de setmana literari a Sort

La Biblioteca acull la presentació del llibre "Aigua, ànima" i "Episodis de la història de Gerri"

Redacció 20 d'agost de 2018 a les 12:31
Josep Maria Orteu, durant la presentació del seu llibre | Biblioteca
La Biblioteca de Sort ha acollit aquest cap de setmana dos presentacions de llibres. Divendres a les set de la tarda es va presentar el treball de Josep Borrell, director dels Serveis Territorials de Cultura i veí de Tíriva. Aigua, ànima és l’últim recull de poemes de l'autor, que allarga encara més l'extensa bibliografia que va començar el 1984. A la presentació hi va participar l'autor, juntament amb Ramon Porta i les autoritats municipals. 

Dissabte va ser el torn d'Episodis de la vida: Carlemany, Montserrat i els moriscos, de Josep Maria Orteu. A través de tres episodis de diferentes èpoques, l'autor repassa moments en concret que han canviat la història de la població pallaresa. 

En l'acte, que ha consistit en una conversa entre l'autor i els assistents sobre diversos aspectes de la història, la política o la medicina actuals, Orteu ha animat els presents a "mirar la història de la manera correcta", és a dir no distorsionada per voluntats alienes al poble català, i actuar en aquest sentit "en un moment històric de conflicte entre Catalunya i Espanya com és l'actual".
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació