Dissabte, 27 d'abril de 2024
solidaritat

Talarn recapta 2.300 euros amb el sopar solidari de festa major

La recaptació anirà destinada a finançar les colònies d'estiu de l'Associació Contra el Càncer de Lleida

Redacció 20 d'agost de 2018 a les 09:55
El sopar solidari va reunir 400 persones | Ajuntament
Des de fa cinc anys que la festa major de Talarn té un fort component solidari: el sopar benèfic, una cita que ja s'ha consolidat i que any rere any va en augment. Divendres passat, unes 400 persones es van reunir per col·laborar en el recapte de diners que, enguany, aniran destinats a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Lleida.

Els 2.382 euros recaptats serviran per finançar íntegrament les colònies d'estiu que l'entitat organitza per a nens i nenes que tenen o han patit càncer. Aquestes estades tenen lloc a l'Alberg Era Garona de Salardú, a la Val d'Aran, i hi participen un centenar d'infants d'entre 7 i 15 anys. Les colònies són una oportunitat per afavorir la comunicació amb altres nens i adolescent, facilitar l'expressió d'emocions i sentiments i millorar l'autoestima. 

El sopar, que compta amb la col·laboració d'un centenar d'empreses i institucions de la comarca, va comptar amb la participació de l'alcaldessa de Talarn, Inés Moré, la presidenta de l'associació a Tremp, Pepita Montanuy, i el representant a Lleida, Eduardo Serrano. Els tres van destacar que l'entitat treballa amb l’objectiu d’unir l’esforç de la societat, l’administració, les institucions no lucratives i el món empresarial en la lluita contra el càncer.

Aquesta associació està dedicada a actuar contra el càncer en els àmbits de recerca, prevenció informació, diagnòstic precoç, assistència psicològica, atenció socials i cures pal·liatives.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació