Dijous, 25 d'abril de 2024
furt

Entren a robar a l’Ajuntament de Llimiana i s’emporten 20 euros i un boli

Els lladres, que van entrar també al bar de la plaça del mirador de l'Abat, van forçar fins a quatre panys per accedir a les oficines

Jordi Ubach Llorens 16 d'agost de 2018 a les 10:23
Imatge d’una de les taules del consistori amb els documents regirats | Ajuntament de Llimiana
Un o varis desconeguts van entrar a robar la matinada de dilluns a l’Ajuntament de Llimiana. Els lladres van forçar fins a quatre portes per accedir a la casa consistorial, però només van aconseguir emportar-se 20 euros i un bolígraf. Així ho ha assegurat l’alcalde del municipi, Josep Terré, que ha explicat a Pallars Digital que el mateix dilluns va presentar la corresponent denúncia als Mossos d'Esquadra.

Segons ha relatat l’alcalde, els lladres van entrar entre les 3:30h i les 4h de la matinada per la porta del darrera, situada al carrer d’Avall, van accedir a la sala polivalent i van pujar fins arribar a la zona de treball rebentant fins a quatre panys. Allà van regirar tots els documents per acabar enduent-se un bolígraf i un bitllet de 20 euros que una regidora havia deixat damunt la taula.

A més, segons ha detallat Terré, els lladres van agafar la clau del bar situat a la plaça del mirador de l’Abat, de titularitat municipal, on van entrar i es van endur un equip de música i diverses botelles d’alcohol d’alta graduació. Ara la feina dels treballadors de l’Ajuntament consisteix en reparar tots els panys i reordenar tota la paperassa que els lladres van escampar pel terra.
 

Imatge d’un dels panys forçats. Foto: Ajuntament de Llimiana


Per la manera d’actuar, de tallar els panys i pel fet que portessin guants, se sospita que els autors del furt són lladres amb experiència. Els Mossos d’Esquadra es van personar al consistori el mateix dilluns en busca d’empremtes dactilars i qualsevol altre indici per identificar els autors del robatori, una tasca que es preveu complicada. L’Ajuntament de Llimiana va reobrir dimarts després de tancar dilluns al públic.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació