Dimecres, 1 de maig de 2024
Cinema

Sort s'adhereix al Cicle Gaudí de Cinema en Català

"La pell freda" serà el primer film que es projectarà dins d'aquest cicle

Redacció 10 d'agost de 2018 a les 11:55
La primera pel·lícula que es projectarà és La pell freda | Arxiu
L'Ajuntament de Sort ha signat un conveni amb l'Acadèmia del Cinema Català per adherir-se al Cicle Gaudí - Circuit Estable de Cinema Català. El cicle permetrà projectar novetats de cinema en català un cop al mes i a un preu inferior a les sales comercials.

El Cicle Gaudí consisteix en un circuit estable a Catalunya que promou el consum de cinema en català arreu del territori, i que impulsa l'Acadèmia del Cinema Català. Actualment compta amb més de 33 poblacions adherides, i el seu objectiu és crear un hàbit de consum del cinema amb una certa regularitat, amb preus ajustats i especialment allà on no hi ha sales de cinema comercials. A més, vol donar visibilitat al talent i l'autoria catalana amb la possibilitat de comptar amb presentacions a càrrec dels mateixos cineastes.

El preu fixe de l'entrada serà de 4,5 euros, amb nombrosos descomptes. També podran gaudir d'un preu reduït de tres euros les persones jubilades.

Aquest diumenge 12 d'agost, a a quarts de set de la tarda tindrà lloc la primera projecció amb el film La pell freda, basat en la novel·la del mateix títol d'Albert Sánchez Piñol, catalogat dins del gènere fantàstic i de terror i que ha tingut un gran èxit de públic. 

De cara al setembre està prevista la projecció de Jean-François i el sentit de la vida, de Sergi Portabella, i per octubre Formentera Lady, de Pau Durán. Les projeccions regulars, exceptuant aquest mes d'agost, tindran lloc cada tercer diumenge de mes a les 18:30h al Cinema-Teatre Els Til·lers.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació