Dimecres, 8 de maig de 2024
festa major

Arrenca aquest dijous la festa major d'Esterri d'Àneu

Esport, festa, cultura i tradicions, el menú d'aquest cap de setmana a Esterri

Darío Albert 9 d'agost de 2018 a les 10:43
Esterri d'Àneu vibrarà amb la festa major | Turisme Valls d'Àneu
Tot a punt a Esterri d'Àneu per viure el cap de setmana més esperat de l'any: el de la festa major. Des d'aquest dijous i fins diumenge, els veïns i veïnes comptaran amb un munt d'actes de tot tipus. 

La festa arrenca avui amb una doble sessió de les visites teatralitzades de l'Esperanceta a l'Ecomuseu. La primera, a les vuit del vespre, serà familiar, mentre que la segona, tres hores més tard, tindrà un punt picant. El carnaval d'estiu, amb les actuacions de Biarritz, Maritrini y Sus Sicarios i DJ Litlle, tancarà la nit. 

La festa de l'escuma i el "Korrekintos" seran els actes més destacats de divendres. Dissabte es combinarà l’esport (el torneig de pàdel, la cursa de BTT i una cursa vertical) amb el costat més festiu del cap de setmana (el correfoc de la Colla de Diables de Tremp i les actuacions de l’Orquestra Nueva Etapa i les versions de la Banda del Coche Rojo). 

Diumenge arrencarà amb la Missa de fadrins a l'església de Sant Vicenç. El ball de sardanes, el torneig de bitllets i l'actuació de la Colla Castellera Malfargats de Pallars aportaran el toc cultural. 
 

Cartell de la festa major d'Esterri d'Àneu 2018. Foto: Comissió de festes

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació