Dimarts, 23 d'abril de 2024
Reintegra

L'Associació Reintegra desenvolupa el programa «Noves Oportunitats» al Jussà

L’objectiu és donar una nova oportunitat a joves entre 16 i 24 anys mitjançant un procés de formació, orientació i acompanyament personalitzat

Redacció 8 d'agost de 2018 a les 11:36
Imatge de la presentació d'un programa de Reintegra al Consell | CCPJ
L’Associació Reintegra ha posat en marxa a la comarca del Pallars Jussà el programa gratuït Noves Oportunitats, adreçat a joves d’entre 16 i 24 anys que estan inscrits al sistema nacional de Garantia Juvenil. El programa té com a objectiu principal donar una nova oportunitat a aquests joves mitjançant un procés de formació, orientació i acompanyament personalitzat per tal que puguin retornar al sistema educatiu o s’insereixin al mercat de treball.

L’any passat, l’entitat ja havia desenvolupat el programa a les comarques de la Noguera i el Segrià i aquest any amplia la seva tasca a la comarca pallaresa. El programa ofereix un procés d’orientació inicial individualitzat, seguiment i un itinerari formatiu amb grup reduït on es pot escollir entre una gran quantitat de formacions (preparació a les proves d’accés, certificats de professionalitat, formacions a mida...).

Els tècnics i professors que desenvolupen les accions, realitzen un treball integral de competències bàsiques, transversals i tecnicoprofessionals amb l’objectiu que el jove pugui trobar la feina que es mereix. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació