Dimecres, 24 d'abril de 2024
Camps de Treball

Sisena edició del camp de treball «Reading life in the rocks»

Una quinzena de joves d'arreu del món realitzaran tasques de manteniment del patrimoni en municipis com Salàs de Pallars, Talarn i Tremp

Redacció 7 d'agost de 2018 a les 10:53
Foto grupal dels participants al camp de treball | CCPJ
Mèxic, Rússia, República Txeca, Itàlia, Japó, Turquia i Bielorrússia. Fins a 15 joves provinents d'aquests països participaran al camp de treball Reading life in the rocks, que enguany arriba a la sisena edició. 

El projecte té l’objectiu de contribuir a fer divulgació del patrimoni cultural i natural del Geoparc Conca de Tremp-Montsec des d’un plantejament comunitari. En aquest sentit, es duran a terme tasques de manteniment del patrimoni en municipis com Salàs de Pallars, Talarn i Tremp, termes que disposen de riquesa i patrimoni geològic reconegut per la UNESCO com a geoparc mundial. 

L'estada està organitzada per la Direcció General de Juventut i en col·laboració amb el Geoparc, els ajuntaments dels muncipis i el Consell Comarcal del Pallars Jussà. El president de l'ens comarcal, Constante Aranda, ha rebut els participants, que s'estaran quinze dies al Pallars, i els ha dit que "simbolitzen petits ambaixadors del territori". 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació