Dijous, 25 d'abril de 2024
pallars jove

A les festes majors... amb el Bus de la Festa!

"Aquest estiu, mou-te amb seguretat", el lema del Bus de la Festa

Redacció 27 de juliol de 2018 a les 12:29
L'Oficina Jove del Consell Comarcal del Pallars Jussà torna a posar a la disposició de tots els pallaresos servei de bus per anar i tornar de les festes majors de la comarca. Aquest serà el 15è any de Bus de la Festa i s'espera que al llarg de tot l'estiu hi pugin unes 1.500 persones. 

Aquest cap de setmana, el bus anirà fins a la festa major de Sant Romà. Però aquest no és el primer viatge que realitzarà a l'estiu, la setmana passada ja va portar tots aquells que volien festa a la Pobla de Segur. 
 

Sota el lema Aquest estiu, mou-te amb seguretat, el Bus de la Festa arribarà fins a 13 poblacions diferents.

Poblacions

Des de Tremp, el Bus anirà a la Pobla de Segur (20 de juliol), Sant Romà (28 de juliol), Salàs de Pallars (4 d'agost), Figuerola d'Orcau (11 d'agost), Talarn (18 d'agost), Isona (23 d'agost), Palau de Noguera (25 d'agost) i Guàrdia de Noguera (1 de setembre). 

Des de la Pobla de Segur, el Bus anirà a Aramunt (3 d'agost), Salàs de Pallars (4 d'agost), Senterada (14 d'agost), la Pobleta de Bellveí (18 d'agost) i Tremp (7 de setembre). 

Horaris i preus

Aquells que vulguin utilitzar el Bus de la Festa hauran de pagar un euro i mig per a cada trajecte. Les sortides són des de les estacions d'autobusos de Tremp i la Pobla. L'anada és a les 12:00 (a les 12:30 per als viatges des de la Pobla de Segur) i les tornades seran a les 4 i a les 6 del matí. 
 

Cartell del Bus de la Festa 2018. Foto: Oficina Jove Pallars Jussà

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació