Divendres, 19 d'abril de 2024
camp de treball

El Casal dels Infants del Raval instal·la el seu camp de treball a Lladorre

Els joves estan realitzant diferents serveis a la comunitat amb la brigada municipal

Redacció 20 de juliol de 2018 a les 09:57
Una representació dels joves que formen part del camp de treball | Ajuntament de Lladorre
Un grup de 16 joves procedents de Santa Coloma de Gramenet estan participant en un camp de treball al municipi de Lladorre que organitza cada any el Casal dels Infants del Raval. Aquests joves, d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys i acompanyats per 2 monitors, estan realitzant diferents serveis a la comunitat amb la brigada municipal, com desbrossament de camins municipals, neteja de sota bosc i del patrimoni cultural i arquitectònic dels diversos pobles.

El projecte s’emmarca en la línia del treball educatiu i social que el Casal desenvolupa amb joves en situació de risc. Enguany i també de Santa Coloma, hi ha un grup de 30 adolescents de 12 a 16 anys que es troben acampats al municipi. Durant la seva estada els acompanya un equip d’educadors, que els orienta en la seva pròpia gestió i organització de la vida al campament. Per als joves, en la majoria de casos és el primer cop que surten de l’entorn urbà, experiència molt enriquidora segons els educadors del centre.

Aquesta sinergia entre el municipi de Lladorre i el Casal dels Infants fa diversos anys que es perllonga amb èxit, donat l’interès d’aquests joves de fer activitats a la natura i en un marc excepcional. 

El Casal es va crear a l’any 1983 al barri del Raval. Des d’aleshores, l’ànima de l’associació ha estat el voluntariat i el treball en xarxa amb la ciutadania i amb el món institucional i empresarial. En l’actualitat, s’hi troben més de 1.200 persones que sumem esforços per donar empenta els barris més vulnerables de Barcelona i rodalies.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació