Dilluns, 6 de maig de 2024
regadiu

El PSC reclama finançament per finalitzar les obres del regadiu de la Conca de Tremp

Els socialistes han registrat preguntes al Govern per tal que concreti les previsions d’execució del projecte, aturat des de 2015

Redacció 20 de juliol de 2018 a les 08:46
Les obres fa tres anys que estan aturades | PSC
El PSC de les comarques de Lleida ha reclamat finançament per acabar les obres del regadiu de la Conca de Tremp. El diputat socialista al Parlament de Catalunya, Òscar Ordeig, ha exigit a la Generalitat que inclogui en el proper pressupost una partida per a la millora del reg en aquesta zona, unes obres que van quedar paralitzades el juny de 2015.

El grup parlamentari socialista ha registrat preguntes al Govern en relació a aquesta infraestructura amb l’objectiu que l’executiu concreti “quines previsions té per impulsar-lo, quin projecte té previst executar i quina partida pressupostària hi destinarà”. Ordeig ha advertit que el fre a les obres pot suposar pèrdues de més de 5.000 hectàrees de nous cultius de reg.

El conjunt de l'obra ha de servir per substituir l'antic subministrament per gravetat per un altre a pressió i ampliar la superfície regable de les 1.800 hectàrees actuals a un total de 4.634 als municipis de Tremp, Talarn, Isona, Castell de Mur, Gavet de la Conca i Llimiana.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació