Dijous, 25 d'abril de 2024
Esbaiola't

Tret de sortida a l'Esbaiola't 2018 amb èxit en la venda anticipada

Durant els quatre dies de festival es presentaran 32 propostes artístiques i 88 activitats complementàries

Redacció 19 de juliol de 2018 a les 12:20
Imatge d'un espectacle de l'edició anterior del festival | Oriol Riart
Tot a punt a Esterri d'Àneu per l'onzena edició del festival Esbaiola’t, que se celebrarà des d'aquest dijous fins diumenge i que comptarà amb un total de 28 companyies, 18 de les quals professionals i 10 que no ho són, principalment de la zona del Pallars Sobirà. Durant els quatre dies de festival es presentaran 32 propostes artístiques i 88 activitats complementàries.

L'onzena edició del festival es preveu que sigui un èxit. Així ho indica el nombre d'entrades anticipades que s'han venut des del 20 de juny, dia que van sortir al mercat. A principis d'aquesta setmana s'havien venut el 86% de les entrades posades a la venda. Tant és així, que de les 47 activitats de pagament, a 34 ja s'han esgotat les entrades. 

Aquestes xifres porten l'organització a pensar que el festival "va per bon camí" i que el públic confia en la programació. Per tot això, creuen que és un esdeveniment que ja està "més que consolidat". Al llarg dels 11 anys d'Esbaiola't, més de 200 companyies professionals han passat per les Valls d'Àneu, a les quals s'hi han de sumar les propostes complementàries i les activitats programades com tallers i jocs. 

Com cada any, la programació barreja espectacles de pagament amb activitats gratuïtes per diversificar el públic. La idea del festival és oferir cultura de qualitat per als infants i les famílies en general. Per aquest motiu, tant els espectacles com les activitats complementàries tenen, segons l'organització, molta qualitat artística. A banda, també destaquen que es tracta de productes gens habituals als circuits i a les programacions de les comarques pallareses.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació