Dijous, 25 d'abril de 2024
música

Arrenca la 14a edició del Festival del Romànic i dels Castells de Frontera

El certamen, organitzat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà, compta un any més amb la direcció artística de Xavier Baulies

Redacció 16 de juliol de 2018 a les 12:11
Imatge d'un concert al castell de Llordà en una edició anterior del festival | CCPJ
El Castell de Mur ha acollit aquest diumenge el tret de sortida del Festival del Romànic i de Castells de Frontera, que arriba aquest any a la 14ena edició. El violins i les guitarres del grup Airun, que van presentar l'espectacle Mystica, van ser els encarregats d'inaugurar el certamen. El festival està organitzat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i els ajuntaments corresponents. 

Després de passar pel Castell de Mur, el certamen farà parada a l'església romànica de Llimiana i al Castell de Llordà. A Llimiana, el proper dissabte arribarà l’aportació pallaresa al festival amb l’actuació de la Coral Polifònica de Tremp, sota la batuta de Xavier Baulies, que de fet és el director del certamen. Per últim, diumenge 29 de juliol serà el torn del Castell de Llordà, que acollirà l'actuació de la mezzosoprano Marisa Martins. 

Tots els concerts arrencaran a les set de la tarda i s’oferirà un servei gratuït d’autocar amb sortida i arribada a Tremp. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació