Diumenge, 28 d'abril de 2024
música

El Festipallars torna aquest dissabte a la platja del Piolet de Salàs de Pallars

La novetat més destacada és el sopar popular i l’actuació de Suu, un grup emergent conegut sobretot a Instagram

Redacció 3 de juliol de 2018 a les 10:27
Suu serà el cap de cartell del Festipallars | Arxiu
La platja del Piolet de Salàs de Pallars tornarà a acollir aquest dissabte una nova edició del Festipallars, que repeteix format després de reinventar-se l'any passat. La jornada començarà a les cinc de la tarda quan els joves de més de 12 anys podran gaudir d'activitats nàutiques totalment gratuïtes durant una hora i mitja i amb la música de Dj Ibaitxü. 

Serà a dos quarts de set quan comencin els concerts amb els grups pallaresos Bocafoscant, Stain, Singatalla i Maritrini i sus Sicarios. Aquest any, i com a novetat, també hi actuarà un grup no pallarès: Suu. Es tracta d'un conjunt emergent, conegut sobretot a Instagram. La cantant va començar penjant versions de cançons ja conegudes al seu perfil d'aquesta xarxa social, al compte @tontaca13

L'altra novetat arribarà a les nou de la nit, quan la música deixi de sonar per donar pas al sopar popular, que tindrà un preu de nou euros. Els assistents podran accedir a la zona amb tren, a peu pel camí de l'entorn de l'embassament per aquells que vinguin de la Pobla o amb el bus de la festa que realitzarà un viatge d'anada i un de tornada. 

La 11a edició d'aquesta experiència musical té com a objectiu donar suport als músics locals i s'impulsa conjuntament des de les àrees de joventut dels ajuntaments de Tremp, la Pobla de Segur, Isona i Conca Dellà, Senterada i Talarn, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Direcció General de Joventut, alhora que compta amb la col·laboració de les entitats musicals i juvenils de la comarca.
 

Cartell de la 11a edició del Festipallars. Foto: CCPJ

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació