Dilluns, 29 d'abril de 2024
VI

Conveni entre la Diputació i Costers del Segre per la promoció de l'enoturisme

L'ens provincial destinarà 40.000 euros per a la realització de diferents actuacions destinades a impulsar l’enoturisme

Redacció 26 de juny de 2018 a les 11:14
La DO Costers del Segre engloba també els vins fets al Pallars | Arxiu
La Diputació de Lleida i la DO Costers del Segre han signat un conveni de col·laboració destinat a la promoció de l’enoturisme a les Terres de Lleida. Es farà efectiu mitjançant un seguit d’actuacions que es desenvoluparan al llarg d’aquest any 2018. Així, l'ens provincial destinarà un total de 40.000 euros aquest any per difondre la marca de la denominació d'origen que engloba també la subzona del Pallars. 

El conveni, signat pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i el president de la DO Costers del Segre, Xavier Farré, posa en valor l’enoturisme i estableix un seguit d’actuacions destinades a potenciar l’oferta turística de les comarques de Lleida.

Entre les actuacions previstes en el conveni destaca la promoció de l’oferta enoturística de Lleida a través dels mitjans de comunicació online i offline en l’elaboració de material divulgatiu, com també en altres accions adreçades a turoperadors, periodistes especialitzats i influencers.

També es preveu la participació en fires, workshops i presentacions de l’oferta enoturística de les comarques de Lleida als mercats prioritaris, a més de l’organització de jornades de formació i de presentació dels vins de la DO Costers del Segre.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació