Dijous, 16 de maig de 2024
Mont-rebei

La gestora de Mont-rebei i la Universitat de Lleida renoven la seva col·laboració

L’acord beneficia estudiants de la Universitat de Lleida relacionats amb el medi ambient

Redacció 21 de juny de 2018 a les 11:25
Els alumnes de la UdL es veuran beneficiats per aquest acord | Catalunya-la Pedrera
La Fundació Catalunya La Pedrera, entitat gestora del congost de Mont-rebei, i la Universitat de Lleida (UdL) han renovat el seu compromís de col·laboració amb la signatura d’un nou conveni que estimularà el desenvolupament de projectes i activitats de recerca, d’assessorament, formatives i de divulgació en l’àmbit del medi ambient.

La col·laboració entre les dos institucions es remunta a l’any 2013 i, des d’aleshores, 139 alumnes hi han realitzat estades formatives de màster, especialment a la Muntanya d’Alinyà, però també al congost de Mont-rebei, o a MónNatura Pirineus. D’altra banda, dos alumnes han realitzat treballs de fi de grau o de màster vinculats a projectes de la Fundació Catalunya La Pedrera, i 10 han realitzat pràctiques formatives.

Aquest any destaca la participació per primer cop de la ETSEA - UdL en el programa Joves i Ciència amb l’objectiu de fomentar les vocacions científiques dels joves estudiants amb talent i interès per la ciència. La col·laboració de la UdL es durà a terme a les Estades MónNatura Pirineus, a les Planes de Son, amb el projecte d’educació científica Mirant des del cel: com afecta el canvi climàtic als nostres boscos? durant els mesos d’estiu.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació