Divendres, 26 d'abril de 2024
Futbol

El FiF Lleida, l’Espanyol, l’Orgel·lia, el Rialp i el Tremp, vencedors a Rialp

Més de 300 joves jugadors de 12 clubs diferents han participat al Torneig de futbol base de Rialp

Redacció 18 de juny de 2018 a les 09:55
Els infantils de l’Espanyol alçant-se amb el trofeu a Rialp | Ajuntament de Rialp
El FIF Lleida, l’Espanyol, l’Orgel·lia, el Rialp i l’Escola de Futbol Tremp han estat els clubs guanyadors del 8è Torneig de Futbol Base de Rialp, que aquest cap de setmana ha tingut lloc a la població pallaresa. El campionat ha comptat amb la participació d’uns 330 joves futbolistes, procedents de 12 clubs diferents, que han competit durant dos dies en les seves respectives categories.

Dissabte es van disputar íntegres els tornejos benjamins i juvenils, que es van endur el Rialp i l’Orgel·lia respectivament. També es van disputar les primeres fases de les categories aleví i infantil, que es van resoldre diumenge amb la consecució del títol per part del FIF Lleida i de l’Espanyol, per aquest ordre. El diumenge també es va diputar el campionat prebenjamí, que es va endur l’Escola de Futbol Tremp. Finalment, es va dur a terme l’acte de lliurament de trofeus i d’obsequis, en què cada jugador va rebre un detall en record a la seva participació.

El torneig és ja un clàssic del calendari de cada final de temporada. Enguany ha arribat a la seva vuitena edició i, com ha passat des de la seva creació, “és un premi per als 80 nens que formen l’Escola de Futbol de Rialp”, segons ha destacat l’alcalde de Rialp, Gerard Sabarich. El campionat té un pressupost de 8.000 euros i es calcula que ha tingut un impacte d’entre 25.000 i 30.000 euros entre els establiments de la població.