Divendres, 19 d'abril de 2024
turisme sostenible

Contractada la redacció del projecte de recuperació de les adoberies de Tremp

L'actuació preveu implantar un sender natural d’1’5 quilòmetres resseguint el transcurs del barranc de la Font Vella

Redacció 14 de juny de 2018 a les 10:27
Visita a la zona de les adoberies de Tremp el març de l'any passat | Jordi Ubach
La redacció del projecte d’implantació d’un sender natural i d’interpretació patrimonial a la zona de les adoberies de Tremp, liderat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà, ja està en fase de contractació. La redacció anirà a càrrec de l’arquitecte Joaquim Solé i s’espera que el document es presenti a finals del 2018.

Aquesta actuació a la zona de les adoberies preveu implantar un sender natural d’1’5 quilòmetres resseguint el transcurs del barranc de la Font Vella de la ciutat, amb l’objectiu de crear un espai peatonal que permeti gaudir d’aquest pulmó verd de Tremp. La recuperació d'aquest recorregut inclou valoritzar elements patrimonials existents com el pont romànic de Sant Jaume o les antigues adoberies.
 

Projecte de sender natural a les adoberies de la Font Vella de Tremp. Foto: Jordi Ubach


A la recuperació d’aquest sender històric de la capital del Pallars Jussà s'hi destinaran 325.000 euros, als que s'hi sumaran 60.000 euros més per una acció complementària de recuperació ambiental del parc del Pinell, un dels grans espais verds de la ciutat. El projecte està cofinançat en un 50% amb fons europeus Feder.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació