Diumenge, 28 d'abril de 2024
mossos

USPAC denuncia la «pèssima gestió» del trànsit al Pirineu Occidental

El sindicat de Mossos d’Esquadra critica la greu mancança d’efectius al territori i lamenta que agents de Tremp s’hagin de desplaçar a Vielha

Jordi Ubach Llorens 12 de juny de 2018 a les 10:45
La gestió del cos policial al Pirineu, en qüestió | Aina Font
El sindicat de Mossos d’Esquadra USPAC ha denunciat la “ineficàcia” i “pèssima gestió” de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial del Pirineu Occidental. En un comunicat emès als mitjans, critica una “greu mancança d’efectius al territori”, que atribueixen a una “pèssima gestió de personal i operativa dels caps” i a la “nul·la predisposició de sortir a patrullar per part de certs caps de comissaries".

L’USPAC denuncia que hi ha agents dels Mossos d’Esquadra que estan desenvolupant funcions que no els pertoca i que ho fan sense rebre cap compensació ni remuneració. És per aquest motiu que demanen al cap de l’Àrea Regional de Trànsit que gestioni el personal “d’una manera eficaç” i que deixi d’aplicar, segons asseguren, el “ordeno y mando”.

Per un altre costat, el sindicat policial lamenta que la manca d’efectius al sector de Vielha provoqui que els agents de la comissaria de Tremp s’hagin de desplaçar a la Val d’Aran per fer controls o cobrir accidents, un fet que segons USPAC, els posa “en perill” ja que han de realitzar centenars de quilòmetres “per carreteres d’un traçat complex”.
 

Llegeix el comunicat de la USPAC

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació