Dijous, 2 de maig de 2024
turisme

La televisió xinesa s'interessa per la geologia i el vi del Pallars Jussà

Un equip de televisió que treballa per al canal Hong Kong TVB ha visitat els cellers Castell d’Encús, Sauvella i l’Epicentre de Tremp

Redacció 8 de juny de 2018 a les 11:24
La periodista xinesa practicant la pesca amb mosca a la Vall de Boí | Patronat de Turisme
Un equip de televisió que treballa per al canal Hong Kong TVB s’ha desplaçat aquesta setmana a les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida per enregistrar imatges relacionades amb l’oferta de turisme cultural, la pesca i la gastronomia de la demarcació.

La seva estada de quatre dies, que ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Lleida i dels diferents ens turístics locals, forma part d’un viatge per Europa per elaborar un seguit de reportatges que arribin a totes les comunitats de la Xina.

Durant la seva estada, la delegació xinesa ha visitat també el Pallars Jussà, on ha aprofundit en els vins i la geologia. Els periodistes van visitar dilluns l’Epicentre de Tremp i posteriorment el celler Sauvella d’Orcau per realitzar l’activitat De la roca a la copa, vinculada al Geoparc Orígens. Dimarts van visitar el celler Castell d’Encús, a Talarn, per posteriorment reprendre el seu viatge cap a altres indrets de Catalunya.

Durant els quatre dies l’equip també ha visitat la Seu Vella de Lleida, l’art rupestre de la Roca dels Moros del Cogul i el romànic de la Vall de Boí. La pesca i la rica gastronomia del nostre territori han estat també algunes de les motivacions que els han portat a desplaçar-se fins a les nostres comarques.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació