Dissabte, 27 d'abril de 2024
medi ambient

Alumnes de la Pobla conreen plantes medicinals a l’entorn de l’escola

Els joves també han utilitzat testos reciclats a partir de materials cedits per la deixalleria comarcal

Redacció 8 de juny de 2018 a les 10:51
Els alumnes amb algunes de les espècies que han plantat | Ajuntament
Els alumnes de 1r de Batxillerat i de tecnologia de 4rt d’ESO de l’Institut de la Pobla de Segur, han plantat plantes en un indret del municipi, a proposta de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Pobla de Segur. La plantada ha tingut lloc als voltants de l’Escola Els Raiers de la població i ha anat a càrrec dels mateixos alumnes, per tal de donar-los responsabilitat i poder de decisió.

Totes les plantes escollides tenen propietats medicinals i la gran majoria són comestibles. Algunes d’elles, com les que s’han plantat al costat de la zona de petanca, tenen fins i tot propietats medicinals. Els alumnes també han utilitzat testos reciclats que han transformat i embellit a partir de material extret de la deixalleria comarcal.
 

Els testos s’han creat a partir de material reciclat. Foto: Ajuntament


L’Institut de la Pobla de Segur ha agraït aquesta iniciativa, sufragada pel consistori, ja que ha permès portar a terme una acció local, amb beneficis ambientals i socials per a la població. A més, amb aquesta iniciativa s’ha aprofitat per treballar a l’aula la consciència ambiental i la salut, continguts que han sigut vertebradors per elaborar el llistat de plantes.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació