Dissabte, 20 d'abril de 2024
voluntariat

Reconstrueixen un mur de pedra seca al llarg de la ruta del Cinquè Llac

Dins la setmana del voluntariat que organtiza el Consorci Leader Pirineus Occidental i l'associació Marques de Pastor

Redacció 28 de maig de 2018 a les 11:25
La travessa circular d'El Cinquè Llac discorre pel Pallars i l'Alta Ribagorça | El Cinquè Llac
El Consorci Leader Pirineu Occidental i l'Associació Marques de Pastor engeguen aquest dilluns la setmana del voluntariat del Cinquè Llac, en el qual voluntaris d'arreu del món participen en la reconstrucció d'un mur de pedra seca. L'activitat s'emmarca dins el projecte Suma't i involucra't

Aquest projecte de cooperació estratègic és fruit de l'acord que van signar les dues entitats amb l'objectiu de desenvolupar una metodologia per fomentar la contribució voluntària de les empreses turístiques, tant de la població local com dels visitants, en la conservació i valorització del patrimoni natural i cultural. 

El projecte Suma't i involucra't proposa un model enfocat al turisme sostenible i responsable, amb la col·laboració público-privada, on els visitants puguin contribuir de forma voluntària a la conservació de l'espai natural que conforma el Cinquè Llac. 

La iniciativa està cofinançada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural i per Marques de Pastor, que hi participa amb un 10% del finançament. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació