Divendres, 19 d'abril de 2024
Solidaritat

Recaptats uns 5.000 euros per la investigació del KAT6A i el 10Q26

La jornada, organitzada per l’AMPA Valldeflors de Tremp, va tenir lloc ahir diumenge al pati de l'escola

Redacció 28 de maig de 2018 a les 10:50
La festa es va celebrar al pati de l'escola Valldeflors | Jordi Ubach
Tot i ser un dia festiu, el pati de l’escola Valldeflors de Tremp ha tingut durant tot aquest diumenge molt de moviment. Durant tot el dia, ha acollit les diverses activitats que l'AMPA de l'escola ha organitzat en la festa de la solidaritat que duia per nom El que ens fa extraordinaris.

L'objectiu era recaptar fons per destinar-los a la investigació de les malalties KAT6A i 10Q26, les malalties que pateixen dos nens trempolins: el Pol i el Martí. El recompte oficial de la recaptació encara no s'ha fet però els organitzadors calculen que supera els 5.000 euros. 

Les activitats a l'escola, organitzades amb la col·laboració d'entitats trempolines i pallareses, van començar molt d'hora amb la caminada popular dels Tremp Runners. Durant el matí, van tingut lloc activitats de ball amb l'Esbart Dansaire, una batucada de la Colla de Diables Lo Peirot, un taller de castellers a càrrec dels Malfargats de Pallars i una discomòbil amb la Casa del Sol Naixent.

Prop de 300 persones van participar al dinar, que va anar seguit d'un espectacle de contacontes, un concurs de pastissos i una xerrada al voltant d’aquestes dues malalties. El grup de gospel Go Go Pallars va tancar la jornada amb un concert. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació