Divendres, 26 d'abril de 2024
Hoquei patins

Els germans Tomàs reben el reconeixement de l’Ajuntament de Tremp

El Lluís i l'Andreu van proclamar-se a finals d'abril campions de la copa CERS d’hoquei patins

Jordi Ubach Llorens 28 de maig de 2018 a les 11:13
El consistori va fer entrega d’un obsequi als dos jugadors | Jordi Ubach
Els germans trempolins Lluís i Andreu Tomàs van rebre dissabte el reconeixement de l’Ajuntament de Tremp en motiu de la consecució de la Copa CERS d’hoquei patins, fa unes setmanes, amb l’ICG Software Lleida. 

Durant un senzill i emotiu acte a la sala de plens, en el qual hi van assistir amics i familiars dels jugadors, l’alcalde de Tremp, Joan Ubach, i el regidor d’Esports, Francesc Castells, els van fer entrega d’una placa commemorativa i els van agrair que portessin el nom de Tremp arreu del país.

Els dos jugadors, al seu torn, es van mostrar molt orgullosos de la rebuda de l’Ajuntament i van agrair el reconeixement que els ha donat la seva ciutat, que van assegurar que defensen “amb orgull” allà on van. Un cop finalitzats els parlaments, els dos germans van signar al llibre d’honor del consistori.
 

Els dos bessons, durant el seu discurs en l’acte de reconeixement. Foto: Jordi Ubach


A finals d'abril, els germans Tomàs es van proclamar vencedors de la copa europea amb el ICG Software Lleida. Ho van fer després de superar al Barcelos de Portugal, en una final que es va haver de resoldre als penals. Tant l’Andreu amb un gol decisiu com les múltiples parades del Lluís van ser claus en la consecució del títol.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació