Dilluns, 29 d'abril de 2024
Solidaritat

Jornada solidària a Tremp per a la investigació de dos malalties minoritàries

L'AMPA de l'Escola Valldeflors de Tremp organitza un diumenge solidari per recaptar fons per la investigació de les malalties KAT6A i 10Q26

Redacció 24 de maig de 2018 a les 10:41
Els Tremp Runners van córrer la Marató per donar a conèixer la malaltia del Pol | TR
El Pol Monsó i el Martí Ortiz, dos nois de Tremp que pateixen dos malalties minoritàries, seran els protagonistes de la jornada solidària que l'AMPA de l'Escola Valldeflors ha organitzat a Tremp aquest cap de setmana. L'objectiu és recaptar fons per destinar-los a la investigació científica de les malalties KAT6A i 10Q26, i per fer-ho s'han preparat un seguit d'actes amb la col·laboració de moltes entitats trempolines i d'arreu del Pallars. 

La jornada, que porta per nom El que ens fa extraordinaris, arrencarà ben d'hora, a les nou del matí, amb la caminada popular organitzada pels Tremp Runners. Durant el matí, tindran lloc diverses activitats com balls de l'Esbart Dansaire, una batucada de la Colla de Diables Lo Peirot, un taller de castellers a càrrec dels Malfragats de Pallars i una discomòbil amb la Casa del Sol Naixent.

Aquestes activitats serviran per obrir la gana, ja que a les dos del migdia hi haurà un dinar popular, el preu del qual és de vuit euros per als adults i cinc per als infants. A la tarda, i ja amb la panxa plena, hi haurà un espectacle de contacontes, un concurs de pastissos i una xerrada al voltant d'aquestes dues malalties. La jornada es clourà amb l'actuació del grup de gospel Go Go Pallars. 

Per fer difusió d’aquesta jornada, l’AMPA Valldeflors ha editat un vídeo que ha comptat amb la participació de dos dels dobladors originals de la serie d'animació Dragon Ball. 

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació