Dimecres, 24 d'abril de 2024
Ajuntament de Sort

L'Ajuntament de Sort pagarà 165.000 euros per unes obres al castell del 2008

El ple municipal ha aprovat la modificació de crèdit per complir amb la sentència del TSJC

Darío Albert 22 de maig de 2018 a les 10:39
Imatge d’arxiu del castell de Sort | ACN
L'Ajuntament de Sort complirà amb la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i pagarà 165.000 euros per unes obres de millora al castell que es van realitzar l'any 2008. En el seu moment, el consistori es va negar a pagar els treballs quan van detectar defectes en l'execució de l'obra, que van provocar filtracions d'aigua. 

El cas va arribar al TSJC, que va condemnar el consistori a pagar 116.402 euros per les obres, als que se'ls ha de sumar 47.271 euros en concepte d'interessos i 1.200 euros més pels costos judicials. 

El ple municipal celebrat aquest dilluns ha aprovat la modificació del pressupost general del 2018 per abonar aquesta quantitat. La sentència del TSJC contradeia una altra del jutjat contenciós administratiu, que l'any 2010 va donar la raó a l'ajuntament i l'eximia de pagar en considerar que l'obra mostrava vicis de construcció. 

La sessió plenària també ha aprovat la modificació de les tarifes de la piscina i una nova ordenança per regular la cessió d'equipaments públics a entitats i associacions. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació