Divendres, 19 d'abril de 2024
Turisme

Les Valls d'Àneu proposen un cap de setmana destinat al turisme familiar

La campanya "Catalunya, Hola família" prepara per aquest cap de setmana un seguit d'activitats per a famílies amb nens

Redacció 18 de maig de 2018 a les 10:40
Una família fent turisme per les Valls d'Àneu | Consorci Turisme
Les Valls d'Àneu acullen aquest cap de setmana un seguit d'activitats pensades per a les famílies amb nens. Es tracta de la campanya Catalunya, Hola família, l'aposta de l'Agència Catalana de Turisme per promoure el turisme familiar. Se celebrarà simultàniament a sis destinacions d'interior i de muntanya. Aquesta és la segona part de la campanya, ja que del 20 al 22 d'abril es va dur a terme a les destinacions de costa. 

La primera edició del programa té les llegendes com a temàtica central. En aquest sentit, també s'ha creat una aplicació per al mòbil que permetrà buscar i "caçar" éssers màgics -n'hi haurà de diferents a cada municipi, a l'estil de 'Pokémon Go'- creats per a l'ocasió. Les famílies que visitin les Valls d'Àneu podran caçar els minairons que els apareguin. 

Segell turístic

Natura i muntanya en família i Platja en família són segells d'especialització que atorga l'Agència Catalana de Turisme a un municipi o conjunt de municipis, garantint que ofereixen uns determinats serveis i equipaments adaptats a les necessitats de les famílies amb nens.

A Catalunya hi ha sis territoris amb el segell Natura i muntanya en família i hi ha tres destinacions que estan en procés de certificació; entre elles Sort-Rialp-Port Ainé. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació