Dijous, 9 de maig de 2024
bàsquet

Tremp acollirà dos campus d’estiu de la Federació Catalana de Bàsquet

Es convertirà en una de les seus dels Campus de bàsquet que s’organitzen anualment arreu de Catalunya

Jordi Ubach Llorens 18 de maig de 2018 a les 10:13
Membres del consistori i de la Federació un cop signat l’acord | Joan Capdevila
La capital del Pallars Jussà acollirà aquest any dos torns dels Campus de bàsquet d’estiu de la Federació Catalana de Basquetbol. L’Ajuntament de Tremp i la Federació han arribat a un acord perquè la ciutat sigui una de les seus de les estades que anualment s’organitzen arreu del territori català. La signatura del conveni ha tingut lloc recentment a les oficines de la regidoria d’Esports del pavelló del Juncar.

El primer torn, que tindrà lloc del 30 de juny al 7 de juliol, serà un campus de categoria cadet destinat als millors jugadors i jugadores de l’any nascuts l’any 2003. Aquesta estada els servirà de punt de partida per la confecció de les seleccions cadets, que jugaran el Campionat d’Espanya el gener de 2019. 

El segon dels campus, de perfeccionament i tecnificació, estarà destinat a jugadors i jugadores nascuts els anys 2004, 2005 i 2006. Tindrà lloc la setmana posterior, del 8 al 15 de juliol, i estarà dedicat a continuar el treball realitzat al llarg de la temporada. En aquestes sessions es realitzarà un treball especial de llançament a cistella, s’utilitzarà material d’última tecnologia.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació