Dissabte, 20 d'abril de 2024
CAN Farrera

El CAN de Farrera organitza la tercera jornada «Art, Natura i Espiritualitat»

Prepara un cap de setmana d'activitats que combinaran aquests tres elements

Redacció 17 de maig de 2018 a les 11:41
Lluís Llobet és el director del Centre d'Art i Natura de Farrera | Lluís Llobet
El Centre d'Art i Natura de Farrera organitza aquest cap de setmana les terceres jornades d'Art, Natura i Espiritualitat. L'edició d'aquest any té per títol Tradició, natura i art. Inspiracions ecosòfiques. Donaran inici dissabte a les 10 del matí, quan el director del CAN, Lluís Llobet, doni la benvinguda a tots els assistents. L'acte comptarà amb la presència de Josep Mañà, l'organitzador de les primeres jornades i Xavier Perarnau, l'organitzador d'aquesta tercera edició. 

Al llarg del matí tindran lloc tres ponències al voltant dels elements centrals de les jornades, que aniran a càrrec de Xavier Perarnau, Vicente Merlo i Josep Maria Mallarach. Després de dinar, la historiadora i música Laura Castellet parlarà del paisatge sonor que envolta el centre. Serà la mateixa Castellet l'encarregada de conduir l'audició de música medieval que tindrà lloc a dos quarts de deu de la nit, en un acte obert a tots els públics. 

El diumenge arrencarà amb una meditació col·lectiva i una darrera xerrada sobre la pintura taoista. Aquestes jornades compten amb la col·laboració del Parc Natural de l'Alt Pirineu i del Departament de Cultura de la Generalitat. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació