Dilluns, 29 d'abril de 2024
socis

Ja tenim guanyadora del vol en globus per Mont-rebei amb Globus Kon-Tiki!

Es tracta d’una nova promoció exclusiva per als socis del diari | Implica’t, col·labora i guanya amb Pallars Digital per només 3€ al mes!

Redacció 15 de maig de 2018 a les 11:23

L'últim sorteig de socis de Pallars Digital ja té guanyador. L’afortunat, escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dimarts al migdia, ha aconseguit pel sol fet de ser soci una travessa en globus pel Montsec i el congost de Mont-rebei, gentilesa de globus Kon-tiki, valorada en 240 euros. Es tracta de Marta F. (Tremp). Enhorabona!


Globus Kon-Tiki és una empresa especialitzada en vols en globus aerostàtic amb 30 anys d’experiència a Catalunya. Amb seu a l’aeròdrom d’Igualada, presumeix de tenir els millors pilots en la seva plantilla, apassionats per la seva professió. Gaudir d’un vol en globus amb aquesta companyia és molt més que gaudir de l’experiència de volar, és també deixar-se emportar pels espectaculars paisatges del nostre territori.
 

Sobrevolar en globus el Montsec, una experiència única. Foto: Globus Kon-Tiki


Per només 3 euros al mes!

Aquest sorteig forma part de la campanya d'associats de Pallars Digital. Hi han participat un total de 48 persones, les que s’han fet sòcies del diari des que va iniciar la campanya. A la resta, us animem a fer-vos socis i col·laborar amb el diari! Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de rebre un butlletí quinzenal i formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!

Proper sorteig: 10 de juny

En els pròxims dies desvetllarem el premi del proper sorteig, que tindrà lloc al voltant del 10 de juny. Com sempre, hi participaran tots els lectors que ja són socis i els que se'n facin abans del mateix dia 10. Molta sort!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació