Divendres, 19 d'abril de 2024
Habitatge

A subhasta una casa de Tremp procedent d'una herència intestada

La Generalitat treu a subhasta 47 immobles pels quals preveu rebre 5 milions d'euros

Redacció 11 de maig de 2018 a les 10:47
L'immoble per subhastar està situat al casc antic | Ajuntament de Tremp
La Generalitat, a través del Departament d'Economia i Hisenda, ha tret a subhasta a l'alça un total de 47 immobles procedents d'herències intestades, pels quals preveu obtenir prop de 5 milions d'euros. D'entre els 46 lots -un d'ells està format per dos immobles- hi ha una casa de Tremp. Situada al carrer del Forn, al casc antic, el seu preu de sortida és de 10.900 euros

Els interessats a licitar per algun dels lots de la subhasta tenen temps fins al proper 15 de juny per presentar les seves ofertes, en sobre tancat, a la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat. L’obertura dels sobres es farà el 5 de juliol, a les 10 del matí en un acte obert al públic, on els licitadors podran millorar les seves ofertes a mà alçada.

La Direcció General del Patrimoni ha habilitat un telèfon d’informació i una adreça de correu electrònic per a les persones interessades a visitar algun dels immobles que estan a la venda. A més, les característiques tècniques de totes les finques es poden consultar al web del departament. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació