Divendres, 26 d'abril de 2024
feina

Finalitza a Tremp un nou curs per millorar la inserció laboral

Les 16 persones inscrites al curs han treballat les habilitats comunicatives

Redacció 10 de maig de 2018 a les 11:28
L'assessor Jordi Mitjans durant una sessió del curs d'inserció laboral | Ajuntament
Aquest dimecres ha conclòs el curs Les habilitats comunicatives més influents organitzat per l'Ajuntament de Tremp, en el marc del dispositiu d'inserció sociolaboral. Es tracta de la segona proposta formativa del programa del 2018 i va adreçada a persones que es troben a l'atur, tot i que s'ha obert a treballadors en actiu de diferents sectors, especialment del comerç.

L'objectiu d'aquesta formació és principalment millorar l'efectivitat en la recerca de feina, alhora que desenvolupar habilitats comunicatives, desenvolupar l'autoconeixement i la confiança en un mateix i aprendre a aplicar el potencial de la comunicació no verbal. El programa ha girat, així, entorn a la comunicació, la intel·ligència emocional, l'assertivitat i tècniques comunicatives en la recerca de feina.

Com en altres ocasions, el conductor de les sessions ha estat l'assessor Jordi Mitjans, que ha utilitzat una metodologia participativa i ha fomentat la interacció amb i entre els mateixos alumnes. En total aquest curs ha tingut una durada de 20 hores, repartides en cinc dies i ha comptat amb setze persones inscrites. Aquesta acció compta amb el finançament i suport del Servei d'Ocupació de Catalunya.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació