Diumenge, 28 d'abril de 2024
Futbol

El CF Tremp guanya al Bellpuig (2-1) en l'homenatge als germans Tomàs

A Tercera Catalana, el Pobla supera el Butsèntit (1-3) i el Rialp empata contra la Seu (1-1)

Redacció 7 de maig de 2018 a les 10:56
El partit va servir per retre homenatge als germans Tomàs | CF Tremp
El CF Tremp va voler sumar-se a la festa que aquest cap de setmana es vivia a la ciutat en motiu de la Fira, en l’homenatge a l'Andreu i el Lluís Tomàs, recents campions de la copa CERS d'hoquei patins amb l'ICG Software Lleida. I per fer encara més gran la celebració, l’equip va acabar guanyant el partit que l'enfrontava al Bellpuig (2-1). A Tercera Catalana, el Pobla superar amb comoditat el Butsènit (1-3) i el Rialp es va repartir els punts amb la Seu (1-1).

El Tremp es va retrobar amb la victòria en el primer partit a casa després de consumar el descens de categoria. Tot i començar per darrere en el marcador, amb el gol rebut de penal als 36 minuts de partit, els trempolins van igualar el partit al minut 72 per, dos minuts més tard, situar-se per davant en el marcador. Fernàndez, primer, i Sanneh, després, van ser els autors dels gols.

A la Tercera Catalana, els poblatans tornen de la Noguera amb els tres punts després de guanyar amb solvència el Butsènit. El primer gol arribava al minut 12 de la mà de Matamoros. Muñoz ampliava distàncies al minut 35 i, ja a la segona part, Sànchez feia el 0-1. El gol local va arribar a la última jugada de partit.

De la seva banda, el Rialp va empatar un partit que semblava que acabaria amb derrota. La Seu es va avançar tot just al començament i fins a l'últim minut del partit no va arribar el gol de l'empat. Els del Sobirà van jugar prop de 30 minuts amb 10 jugadors, després de l'expulsió per vermella directa de Contel.

El Tremp continua tancant la classificació de Segona Catalana, ara amb 15 punts. La propera jornada visita el camp de l'Artesa de Segre, l'onzè classificat. Una categoria per sota, el Pobla recupera la sisena plaça, amb 50 punts. Ara rebrà el Verdú, 13è classificat. El Rialp és 16è amb 24 punts. El proper cap de setmana té una nova oportunitat per distanciar-se més de les places de descens: s'enfrontarà al cuer.