Dissabte, 27 d'abril de 2024
CAN

Dos artistes inicien una estada al Centre d'Art i Natura de Farrera

Són els guanyadors de la beca Art i Natura a la Creació 2017

Redacció 2 de maig de 2018 a les 11:10
Els dos artistes estaran fins al juny a Farrera | Imma Gallimó
El lleidatà Joan Pallé i la basca Estíbaliz Sádaba són els guanyadors de la Beca Art i Natura a la Creació 2017 i per això ara han començat una estada de dos mesos al Centre d'Art i Natura de Farrera. Es tracta d'una beca organitzada pel centre d'art La Panera de Lleida i el mateix centre pallarès. 

Sádaba treballarà en un projecte videogràfic anomenat Campos de acción, la palabra como una práctica de resistencia, on reflexiona sobre les dificultats de la dona per fer-se visible en l'espai públic, en aquest cas, en el món rural. De la seva banda, Pallé desenvolupa el projecte Espai suficient. De l'experiència natural a la subversió cognitiva, on fa un recorregut a través de diferents corrents estètics contraculturals relacionats amb la crítica a la societat urbana i a la idea de creixement econòmic sense límit. 

Els artistes premiats treballaran en residència a l’Alt Pirineu fins a finals del mes de maig. Abans de marxar hauran de presentar les seves recerques i els primers resultats creatius. El programa, que rep el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, convocarà la tercera edició de la beca Art i Natura a la Creació durant aquest mes. 

El Centre d’Art i Natura de Farrera és una residència de treball per a artistes i investigadors d’arreu del món. De titularitat municipal, el servei està gestionat per l'associació sense ànim de lucre Els Amics del CAN.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació