Dijous, 25 d'abril de 2024
hoquei patins

Els pallaresos Lluís i Andreu Tomàs, campions de la Copa CERS d’hoquei patins

Els germans de Tremp, que competeixen amb l’ICG Lleida Software, superen a la final el Barcelos portuguès (3-2)

Jordi Ubach Llorens 30 d'abril de 2018 a les 13:29
La foto dels campions, amb Andreu Tomàs al centre com a capità | ICG Lleida Software
Els germans de Tremp amb arrels a Gerri de la Sal, Lluís i Andreu Tomàs, han fet història aquest cap de setmana en proclamar-se campions de la Copa CERS d’hoquei patins amb el seu equip, l’ICG Software Lleida. El Lleida Llista és el primer equip lleidatà que aconsegueix proclamar-se campió en una competició europea.

El conjunt que entrena Albert Folguera es va imposar ahir al Barcelos de Portugal per 3 gols a 2 en un emocionant partit que es va acabar de resoldre amb el llançament de penals, ja que al finalitzar el temps reglamentari el marcador era d’empat a dos gols. El dia anterior, el dissabte, l’equip llistat havia superat en semifinals el Berganze italià per 4 gols a 3 en un altre partit d’infart que es va decidir a la pròrroga.

Els germans de Tremp van completar una actuació molt destacada. En el decisiu partit d’ahir, l’Andreu va ser l’autor d’un dels gols i el Lluís va salvar el seu equip en múltiples ocasions amb les seves aturades. El davanter, com a capità de l’equip, va ser l’encarregat d’aixecar la copa.
 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació